Doorgaan naar hoofdcontent

1,5 meter straks op de werkvloer?


1,5 meter straks op de werkvloer?

                                                            💚

MossDividers, Roomdividers, Mobiele (mos)wanden   

In enkele weken tijd is de wereld en ons mooie vrije Nederland veranderd. 
Het lijkt alsof we in een slechte film leven, alleen kunnen we nu de knop niet uitdrukken. 
Het is geen film het is werkelijkheid. 
Hoe uniek is het dat werkelijk niemand ter wereld op dit moment weet hoe, hoelang of wat er dan ook gaat gebeuren of hoe dit afloopt.

Niemand. 😮



Hoe vaak kunnen we dat zeggen? 

We worden niet alleen economisch hard getroffen maar er is ook veel verdriet, eenzaamheid, prachtige plannen, vakanties, bruiloften, feesten, evenementen, beurzen en nog veel meer wat niet door ging en zal gaan.


Wij hopen dat iedereen er met zo min mogelijk verliezen door heen mag komen.
En we betreuren degene die geen afscheid hebben of kunnen gaan nemen van hun geliefde, familie, vrienden en kennissen. 


Economisch vallen er nu al harde klappen, bij veel bedrijven vallen hard klappen, en staat het water al tot aan hun lippen. 😪

Orders stagneren en worden afgezegd, toeleverancier hebben geen of onvoldoende voorraden.
We kunnen alleen intens hoop dat de situatie niet te lang hoeft te duren en dat we wat verloren ging op één of ander manier kunnen en mogen herstellen. 

 Wij van Metiez kunnen nog doorwerken, echter onze grote afnemers zoals hotels, horeca en kantoren liggen stil, ook wij merken dat.
Toch hebben wij met de regels van het RIVM uiteraard in acht nemen wel de mogelijkheid om door te werken.
En we willen dat ook graag.

Uiteindelijk hebben we elkaar nu en straks heel hard nodig om alles draaiende te houden.
Wij kunnen jullie helpen, wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen?
Samen staan we sterker. 💪



1,5 meter afstand houden?

De 1,5 meter regel zal nog wel een tijdje aangehouden worden ook nadat we weer het (normale) leven mogen hervatten.
Heb jij een nu een kantoor, bedrijf, horeca of werkplek waar de afstand niet te waarborgen valt nu of straks?
En wil je daar met zo min mogelijk storende en dure verbouwingen een oplossing voor vinden?

Onze MossDividers kunnen wellicht de oplossing voor jullie zijn?


De MossDividers zijn niet alleen fijn om 1,5 meter te waarborgen maar geven ook een stukje privacy, mocht men niezen of een keertje kuchen is dat natuurlijk geen enkel probleem een moswand absorbeert dit gemakkelijk.

💜Plastic is uiteraard een goedkopere oplossing.
Als we rekening houden met gevoelens van mensen nadat we weken alleen opgesloten hebben gezeten, mensen verloren hebben, en thuis hebben moeten werken, dan wil je eigenlijk deze nare tijd zo snel mogelijk vergeten toch?

MossDivders / Roomdividers afwisselen met plastic is niet alleen een mooie optie, maar ook een duurzame en groene oplossing. 💚
We willen ons na deze bizarre periode juist geborgen en veilig voelen.


Gelijkertijd worden omgevings geluiden verzacht en vergroen je ook je bedrijf.

De MossDividers van Metiez zijn gemakkelijk verplaatsbaar in vele maten leverbaar.
Zeer gemakkelijk te verplaatsen.
Met of zonder wieltjes.

Wil je graag de ( interieur ) look die jullie zo zorgvuldig hebben gekozen en hebben laten uitvoeren zo min mogelijk aan te tasten?
Wij werken ook met de gulden snede wat voor architecten van groot belang is.

Hoe fijn zou het zijn om deze bizarre periode zo snel mogelijk te mogen vergeten?
Een prachtig, groene natuurlijk Eye Catcher als verrassing op de werkplek om iedereens veiligheid te respecteren?
Een stukje bos en natuur wat we de afgelopen tijd ook hebben moeten missen is een bijzonder geruststelling en attent gebaar bij het terugkeer proces.


💚 Kies je voor strak, robuust, chique, modern of zelf een jungle look?
Zouden onze MossDivider een oplossing voor jullie werkplek kunnen zijn?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op er zit een levertijd van 3 a 4 weken op dus wacht niet te lang om te overleggen.
Wij adviseren je graag wat de beste oplossing zou kunnen zijn voor jullie situatie.
En zijn er ook eerlijk in als het niet de beste oplossing voor jullie is!

Wij leveren altijd de beste kwaliteit en vakmanschap tegen scherpe prijzen.
 Voor ieder budget een passende mossdivider.


Tip:

 Denk ook aan een éénrichtingsweg te creëren op de werkplek, pijlen met een looproute en zorg voor voldoen hygiëne mogelijkheden.
 Neem bij het betreden van bv de kantoorplek een papieren desktop mee en gooi die elke avond zelf in de prullenbak. 
En houd je werkplek goed schoon, het toetsenbord de muis.


Voor informatie, overleg, sparren of voor maten, kleuren en (grotere) aantallen neem contact op met Hans Westerduin 0031 (0)628878836 Metiez Nature Matters


Voor meer info over al onze mosproducten klik hieronder

Op Instagram vind je ons mosschilderijen.metiez


Ik Anja Westerduin ben Dyslectisch, maar laat me niet weerhouden om te blijven schrijven. Ik doe mijn best om fouten te corrigeren, maar wil niet altijd iedereen achterna lopen. 
Hopelijk ben je bereid om er om die reden overheen te lezen. Dank je wel 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Toekomst voor kantoren anno 2021

Kantoren en Covid 19 hoe gaan we dat invullen Er is veel veranderd de afgelopen maanden. Als je mij in februari had gezegd dat wij in Nederland ook mondkapjes zouden gaan dragen had ik je voor gek verklaard. Maar de realiteit is anders, zelfs ik loop nu met een mondkapje op zak. Ik had een chique exemplaar gekocht want dat past beter bij mij. Maar als snel kwam ik erachter dat de medische mondkapjes met een ijzerdraadje veel fijner en minder benauwd zijn. Dus dag mooi mondkapje welkom medische mondkapje. Massaal thuiswerken en dat blijft nog een tijdje zo. We zijn massaal gaan thuiswerken. Er waren geen files meer, dat was dan mooi meegenomen en heel eerlijk heb ik de hele 100 i.p.v. 120 km niet meegekregen. Ik heb me toch maar even thuis opgesloten. Kantoren en scholen sloten en men richten zo goed en zo kwaad het ging een werkplek thuis in. Rommelzolders werden kantoortjes, tussen het speelgoed zat en zit je met je laptop en telefoontjes ja of die lukken met één of meerder verveelde

Moswand of een plantenwand, wat is verstandig om te kiezen

  Moswand of een plantenwand wat is verstandigste keuze   Laat ik voorop stellen dat ik zowel een plantenwand als  moswand  erg mooi vind. 😍 Ben dol op echte planten, maar om ze mooi te houden heb je toch ook echt groene vingers nodig. En niet te vergeten geduld. Laat ik dat nu net niet hebben. 😉 Een plant met bruine puntjes aan de bladen vind ik niet mooi. Beland bij mij dan al vrij snel in de prullenbak. Zonde uiteraard.   Planten en moswanden in het interieur zijn niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel verstandig en helemaal van deze tijd. Meer en meer kiezen bedrijven, kantoren voor een natuurlijke, duurzame en vriendelijke uitstraling. En houden rekening met de gezondheid van medewerkers en klanten.   Maar er zijn ook een aantal belangrijke verschillen tussen deze twee soorten wandbeplanting.  Mos en plantenwanden stralen sfeer en rust uit. Vele studies hebben aangetoond dat mensen die in een groene omgeving werken, productiever zijn. Ze zi
  Blog: Zijn Moswanden wel zo knuffelbaar? Moswanden: zijn ze wel zo knuffelbaar als ze genoemd worden? Rendiermos is inderdaad heel zacht en fluffy van nature. Echter mos groeit in de natuur en meestal ook in een gebied waar veel dennenbomen staan. De naalden vallen op het mos. Als het mos met de hand wordt geoogst dan worden ook de dennennaalden mee geoogst.   Deze dennennaalden worden niet verwijderd uit het mos. En blijven er dus inzitten.   Wij, ik en ons team kunnen je vertellen dat die dennennaalden soms gemeen kunnen steken. Zo erg dat je wel eens bijna in je broek plast van schrik.😅   Nu zijn wij zo vriendelijk om met onze handen over de moscreaties heen te gaan. Te voelen waar de gemene dennennaalden zitten en ze voor jullie zoveel mogelijk verwijderen. Toch geven de naalden ook steun en het mos. Dus blijven er altijd naalden in het mos zitten. Die kunnen dus wel eens onaangenaam prikken. En daarnaast aan onze handen zitten zuren. En d